Diensten

Mijn stem en in het algemeen een voice-over wordt gebruikt bij de meest uiteen lopende producties en producten. Hieronder globaal de gebruiksgebieden:

Corporate video: Bedrijfsfilms, productpresentaties, informatiefilms en helpdeskfilms.
Commercials: Tv en radio commercials, de STER en andere Reclame.
Promo en Jingle: Korte intro's voor televisie- en radioprogramma's.
Documentaires: Documentaires en voice over bij informatieprogramma's, met name op de televisie. Discovery Channel bijvoorbeeld.
Narration: Dit is eigenlijk de overige groep waar voice-over wordt gebruikt nl in de navigatiesystemen, musea (op de hoofdtelefoon), vliegtuigen, uitleg educatieve projecten, telefoonsystemen enz.
E-learning: Dit is de laatste en nieuwste groep die de komende jaren op extreme schaal zal worden ingezet. E-learning is een voice-over begeleiding bij studie en andere leertrajecten specifiek via internet. Eigenlijk een soort docent die je begeleid bij diverse stappen in het proces. Bijvoorbeeld zoals vroeger de bandjes bij een talen cursus.

U kunt ook bij ons terecht voor montage, bewerking, toevoegen van muziek en soundeffecten, nabewerking van audio video. Voor al uw voice-over wensen hebben wij een passende oplossing. Zelfs als u ook een mannelijke, jongens of meisjes voice-over nodig heeft kunnen wij u die leveren.